Εκδηλώσεις με «Γνήσιους Έλληνες» στον «Ιανό»!

ianos-thess-epanellinisis


«ΟΤΑΝ Η ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ “ΠΙΣΤΕΥΩ” ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΛΑΜΟΓΙΩΝ, ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ, ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ….»
σχολίασε στον τοίχο του στο Facebook στις 23 Οκτωβρίου 2016 κάτω από τη φωτογραφία αριστερά ο διευθύνων σύμβουλος των εκδόσεων «Ήλεκτρον» Τάσος Συμιγδαλάς μετά την παρουσίαση ενός βιβλίου των εκδόσεων αυτών στον «Ιανό» της Θεσσαλονίκης στις 19 Οκτωβρίου 2016. Οι εκδόσεις αυτές θα κάνουν νέες παρουσιάσεις «με γνήσιους Έλληνες» στον «Ιανό» της Αθήνας στις 22 Νοεμβρίου 2016 και στις 26 Νοεμβρίου 2016.

Ποια είναι η Επανελλήνηση/ις και ποιες είναι οι εκδόσεις Ήλεκτρον; Η απάντηση στη φωτογραφία δεξιά: πρόκειται για την εκδοτική εταιρία και την τηλεοπτική εκπομπή του Κώστα Πλεύρη στις οποίες ο εικονιζόμενος και στις δύο φωτογραφίες Τάσος Συμιγδαλάς είναι ο διαχειριστής. Τα βιβλία στις τρεις παρουσιάσεις στα βιβλιοπωλεία του «Ιανού» έχουν γραφεί από τον Ιωάννη Παπαζήση, το Δήμο Μαγκλάρα και τη Θεωφανώ Πολυμέρη και οι θεματικές τους φορούν την Αρχαία Ελλάδα. Στις 22 Νοεμβρίου, δίπλα στο δεξί χέρι του Κώστα Πλεύρη θα μιλήσει και ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος. Στις 19 Οκτωβρίου, δίπλα στο δεξί χέρι του Κώστα Πλεύρη παρουσίαση έκανε και ο υποψήφιος δήμαρχος με στήριξη των ΑΝΕΛ το 2014 και σήμερα δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού – Ευόσμου καθώς και Πρόεδρος Ενώσεων Δημοσιογράφων Ημερήσιου και Ηλεκτρονικού Τύπου Βορείου Ελλάδος Θεοφάνης Παπαδόπουλος (δεύτερος από αριστερά στη φωτογραφία αριστερά).

Με την ευκαιρία, οι εκδόσεις Ήλεκτρον έχουν συνεκδώσει με τις εκδόσεις του Αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη ένα «Ανθολόγιο Πατριδογνωσίας» (εξώφυλλο επισυνάπτεται) ενώ διακινούν όλα τα βιβλία των εκδόσεων «Γεωργιάδη».

anthologio-patridognosias

«Ιανός», ΝΔ και ΑΝΕΛ προβάλλουν λοιπόν τα έργα του Κώστα Πλεύρη

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s