Αντισημιτική “παρέκκλιση” Άδωνι Γεωργιάδη

Βασιλική Γεωργιάδου
(αναπληρώτρια καθηγήτρια Πολιτικής Επιστήμης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο – 17/2/2017 – https://www.facebook.com/vasilikigeorgiadou/posts/1536881109674779)

«Κύριε Rothschild! Κάτσε κάτω, κύριε Rothschild!».Έτσι απoκάλεσε τον Πρωθυπουργό ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Κάθε εκδοχή συνωμοσιολογίας και αντισημιτικής προκατάληψης έχει αναφορά στους Ρότσιλντ και στους Ρόκφελερ που δήθεν ελέγχουν τις κυβερνήσεις του πλανήτη και τις παγκόσμιες ροές του πλούτου. Άλλο ένα φάουλ του Άδωνι Γεωργιάδη, αν και μόλις πριν λίγες βδομάδες αποκήρυξε τον αντισημιτισμό. (…)

Τον αποκαλεί κύριε Rotschild. Το ότι έκανε μυστική ή φανερή συνάντηση με τον οίκο Ρότσιλντ τι σχέση έχει με τη φράση. Η φράση λέει ότι “είσαι ο Ρότσιλντ”. Και ο Ρότσιλντ είναι αυτός:

“Μία από τις αγαπημένες ασχολίες των συνωμοσιολογούντων. Τους έχουν κατατάξει στους «Πεφωτισμένους» («Illuminati»), τις 13 οικογενειακές δυναστείες που κυβερνούν τον κόσμο, μαζί με τους Ροκφέλερ, τους Ντιπόν, τους Βάντερμπιλντ, τους Μπους κ.ά. Ο σπουδαίος Αμερικανός ποιητής, αλλά και δεδηλωμένος φασίστας, Έζρα Πάουντ, μέσα από τις ραδιοφωνικές του εκπομπές στη Ρώμη κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, υποστήριζε ότι οι Ρότσιλντ συμμετείχαν σε μια κλίκα τραπεζιτών που προκάλεσαν τους δύο παγκόσμιους πολέμους για να αποκομίσουν μεγαλύτερα κέρδη.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s